Sveriges snällaste elbolag 

Allt började när vi, Åsa och Fredrik, jobbade ihop och fick chansen att vara med i E.ONs accelerator för att testa nya idéer inom energibranschen. V​i hade länge pratat om att göra ett enkelt, grönt och helt digitalt elhandelsbolag, och med hjälp av E.ON fick vi en möjlighet att testa vår idé.

Många månader följde där vi var ute på stan och pratade med folk för att förstå hur ett perfekt elavtal ser ut och fick ofta svaret att det är så tråkigt och krångligt med elavtal. Vi hoppas att vi genom Frendi kan ändra på detta genom ett enkelt, billigt elavtal som självklart är förnybart. Inget krångel, inga bindningstider, inga konstiga avtal, med oss slipper du tänka på elen om du vill.

Bild på alla Frendisar: Vi jobbar på att få till en bild på alla Frendisarna, än så länge har vi bara lyckats fånga Anna Nas på bild.

Var är vi idag?

Idag är vi 9 personer som jobbar för att elmarknaden ska bli bättre och trevligare, samtidigt som vi hjälper till att rädda planeten. Vi jobbar för att göra hela elindustrin snällare. Och det försöker vi göra på tre sätt: snäll mot dig, snäll mot plånboken och snäll mot miljön.

Vill du komma i kontakt med oss?

Du kan alltid nå oss via chatten, mail eller Facebook – vi svarar alltid inom 24h. Har du vägarna förbi Malmö är du självklart välkommen in på en kaffe med!